Začátek

S touto prací jsem začal před několika lety, po tom, co jsem  se po delší životní etapě působení ve Velké Británii, kde jsem pracoval na manažerské pozici v oblasti služeb a prodeje a má profese z drtivé části zahrnovala práci s lidmi, vracel zpět do Čech.
 

Výzvy

Miluji výzvy. Každá výzva mě posouvá vpřed, a já se v nich snažím co nejlépe uspět. Neúspěch si nepřipouštím. A to byl také jeden z důvodů, proč  jsem se rozhodl pro tuto novou práci nezávislého realitního makléře, nicméně stále v oblasti služeb a prodeje. A stejně tak to mám i při prodeji Vaší nemovitosti. Je to pro mne výzva, ve které chci uspět, k Vaší maximální spokojenosti.
 

Lidé

Věřím, že jedním ze základních pilířů úspěchu v tomto byznysu jsou lidé samotní, komunikace mezi nimi, vytvoření si korektního vztahu, a to, jak si sedneme po lidské stránce. Naprostá profesionalita, prodávat za nejvyšší možnou cenu, a tak aby vše proběhlo právně v pořádku a upřímné jednání je za mě samozřejmostí.
 

Hodnoty

Na čem si nejvíce ve svém  životě zakládám je moje rodina, které si nesmírně vážím a která je pro mě oporou a inspirací ve všech oblastech mého života, a to především můj skvělý syn a moje žena.  Co se profesního života týče, pak je to mé dobré jméno, které je mou nejlepší vizitkou, referencí a reklamou. Zakládám si na něm a starám se o něj, jak nejlépe dovedu, protože ztratit  jej je snadné, ale získat zpět je obtížné, někdy až nemožné. 
 

Lokalita

Pro úspěch v jakémkoliv podnikání je základním pilířem perfektní znalost prostředí a jeho potřeb. Proto se ve svém oboru soustřeďuji a věnuji prodeji nemovitostí v Moravskoslezském kraji, kde to dobře znám a kde jsem vyrůstal, v krásném prostředí Beskyd, okolí Frýdku-Místku a Ostravy.


Regio reality 

Jsme tým zkušených nezávislých realitních makléřů, kteří mají dlouholetou praxi v oboru realit a financí. Spojuje nás chuť dokázat, že i reality se dají dělat slušně, profesionálně a hlavně vstřícně vůči všem klientům. Díky tomu, že v podstatě jedeme každý sám za sebe, mohou být naše služby velice individuální a šité na míru našim klientům.

 

 

Pokud zamýšlíte prodej nebo pronájem Vaší nemovitosti, ať už je to rodinný dům, byt, chata, chalupa nebo pozemek, neváhejte se mi ozvat a domluvit si se mnou nezávaznou schůzku, kde můžeme vše probrat. 
Rád za Vámi kdekoliv přijedu.

 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně