Moje služby

Prodeji jakékoliv nemovitosti věnuji vždy maximum času a vkládám do ní veškeré své úsilí, jelikož mou nejcennější vizitkou je moje skvěle odvedená práce. Svým klientům a jejich nemovitostem se věnuji na plno. Zastávám názor, že pro uskutečnění úspěšného obchodu je potřeba navázání korektního vztahu mezi oběma stranami a proto je za mne velmi důležité, jak si s klienty takříkajíc sedneme, jak se nám spolu komunikuje, protože ať chceme nebo ne, určitý vztah si během prodeje vytvářet budeme a je důležité, abychom si po lidské stránce rozuměli. V rámci svých klientů, si zakládám na tom, že i po dokončení daného obchodu, budete i nadále mými klienty. Po podpisu kupní smlouvy to pro mě nekončí a můžete mě kdykoliv kontaktovat pro jakoukoliv radu z oblasti nemovitostí a to jak osobní, tak i právní nebo jen s něčím pomoct. 

Ve své práci upřednostňuji kvalitu před kvantitou a právě proto v mé nabídce nenaleznete nepřeberné množství nemovitostí. Rád se každé zakázce věnuji na 100 %. Zastávám názor, že kvalita přinese více než kvantita.

Prodej nemovitosti se může jevit jako velmi snadná záležitost, stačí vzít jen foťák nebo mobil, udělat nějaké fotky, nějak napsat inzerát a jít s tím na trh. Pak už jen nějaký ten styk s úřady, stáhnout smlouvu z internetu. Jenomže celý proces je trochu složitější a pokud chcete prodat svou nemovitost za cenu vyšší než je její tržní a hlavně bezpečně, pak s Vámi rád na osobní schůzce proberu, jak to dělám Já.

A zde jsou nástroje, které k tomu používám a nejen ty.

Marketing nemovitosti

Dobře promyšlený a cílený marketing nemovitosti je základem úspěchu. Nestačí jen vydat inzerát a nečině čekat co se bude dít. Kromě jiného je u mě samozřejmostí využití facebooku, reklamní banner, letákové kampně, databáze klientů.

Stanovení ceny nemovitosti

Analýza tržní ceny a samotné nastavení ceny pro prodejní strategii je jedním z nejdůležitějších kroků. Nesmí být příliš vysoká. Přemrštěná cena způsobí, že nemovitost je na trhu příliš dlouho, ztrácí důvěru a ve většině případů se nakonec prodává pod cenu.

Fotografie a videoprohlídka

Emoce prodává a proto je důležité fotit profesionálně, špičkovou technikou, tak aby nemovitost zaujala už na první pohled. Špatně a nekvalitně nafocená nemovitost může odradit a naopak nadbytečně upravená fotografie může při prohlídce způsobit zklamání. 

Vyklizení nemovitosti

Zdědili jste nebo jinak nabyli byt, který chcete prodat a ve kterém zůstal starý nábytek a spousta nepotřebných věcí, které se Vám nehodí. Nebo se stěhujete do nového domova a nechce se Vám tam tahat Vaše staré zařízení z Vámi prodané nemovitosti? I toto v rámci svých služeb zajistím.

Příprava nemovitosti k prodeji

Správně provedená příprava prodává 80% nemovitostí až o 10-30% více, než  je jejich stanovená tržní hodnota. A navíc se tyto nemovitosti jednoduše  prodávají rychleji. Za minimální náklady budete maximalizovat cenu Vaší nemovitosti.

Právní servis

Pro maximální bezpečnost při zprostředkování prodeje kladu největší důležitost na správnost smluvní dokumentace a advokátní úschovu, které se řeší ke každému případu zvlášť. Proto veškeré právní služby jsou zajišťovány opravdovým profesionálem, Mgr. Radimem Ševčíkem.

Finanční poradenství

Pro komplexní servis a zrychlení obchodu v případě financování nemovitosti hypotékou využívám služeb renomovaných kanceláří, které díky spolupráci s většinou bank na trhu, zajistí tu nejvýhodnější hypotéku a poradí si s případy, které se jeví být neřešitelné.

PENB a Geodetické práce

V případě nutnosti zajištění energetického štítku a vyhnutí se tímto pokuty až do výše 100.000 Kč,  kvůli jeho neexistenci, Vám také rád pomohu.  A v případě prodeje pozemku jsem schopen zabezpečit veškeré potřebné geodetické práce. 


Pokud zamýšlíte prodej nebo pronájem Vaší nemovitosti, ať už je to rodinný dům, byt, chata, chalupa nebo pozemek, neváhejte se mi ozvat a domluvit si se mnou nezávaznou schůzku.
Rád za Vámi kdekoliv přijedu.

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně