Zpět na přehled

Prodej rodinného domu 3+kk, Morávka

Evidenční číslo: 1105
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Morávka, Frýdek-Místek
Cena: 4 635 000Kč
4 635 000Kč

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi zděný rekonstruovaný dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 3+kk a celkové užitné ploše 101 m2 se zastavěnou plochou 75 m2, zahradou o výměře 335 m2 a půl podílu pozemku o výměře 307 m2, nacházející se v klidném a hezkém prostředí vyhledávané obce Morávka, postavený mimo hlavní komunikaci. Kromě účelu rodinného bydlení je ideální jako nemovitost investiční, určená k následným pronájmům.

- možnost financování hypotékou
- výborná dostupnost
- klidné místo k bydlení
- nízké náklady na provoz
- vhodná jako investiční nemovitost určená k pronájmům

První nadzemní podlaží se skládá z technické místnosti se samostatným vchodem, vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem vybaveným kuchyňskou linkou z masivu se zabudovanými spotřebiči jako je horkovzdušná trouba, plynový sporák a myčka na nádobí a dále pak nezabudovaná mikrovlnná trouba a lednice. V obývací části se pak nacházejí kachlová kamna s výměníkem.

Ve druhém nadzemním podlaží se nacházejí dva pokoje, prostorná chodba, samostatná toaleta a prostorem opravdu štědrá koupelna s komorou, vybavená vanou a pračkou.

Nemovitost je nejen vhodná buďto k vlastnímu bydlení nebo rekreaci jako chata, ale také jako výborná investiční příležitost určená k víkendovým nebo týdenním rekreačním pronájmům, ke kterým slouží v současnosti a má výbornou obsazenost. Veškeré podrobné informace o výši nájmu a obsazenosti Vám rádi poskytneme osobně spolu s odkazem na obsazenost.

Dům je po kompletní rekonstrukci, co se týče veškerých rozvodů (elektrika, topení, voda), střechy, oken, interiéru, hydroizolace, podlahy, vnitřní omítky.

Voda je zajištěna vrtem s pitnou vodou s velmi vysokou vydatností a ke zvýšení kvality slouží filtrace. Ohřev vody a topení je zajištěn bojlerem a elektrokotlem nebo lze využít kachlových kamen s výměníkem, což přispěje k ekonomickému chodu celého domu. K chodu plynového sporáku slouží plynová bomba, pro odpadní vody pak žumpa o velikosti 6 kubíků.

Zajištění výhodného financování je samozřejmostí.

Pro více informací nebo smluvení osobní prohlídky, mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.


Základní údaje

Evidenční číslo1105
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena4 635 000
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, včetně DPH, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMorávka, Frýdek-Místek
AdresaMorávka
GPS latitude49.593164
GPS longitude18.521525

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěVoda, pitná, Internet, 400V, 230V

Plochy

Užitná101 m2
Podlahová101 m2
Zahrada335 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Ing. Monika Štíhlová