Stanovení ceny nemovitosti

 

Správné nastavení ceny Vaší nemovitosti je velmi důležité. Zpravidla mohou nastat dvě klasické situace. Ta první je, že nástroj zvaný cenová mapa prodávající nezná a o problematiku prodeje nemovitosti se nijak nezajímá a nemovitost se pak prodává pod cenu. Druhá situace je opačná, avšak v drtivé většině se stejným výsledkem. Prodávající, byt´ cenovou mapu zná a sleduje trh s realitami, chce, což je logické, vydělat na své nemovitosti co nejvíce a cenu přepálí. Prodej se pak prodlužuje, tím i náklady s tím spojené, nemovitost zůstává na trhu příliš dlouho, stane se tzv. "profláklou", ztrácí na důvěryhodnosti a v drtivých případech se pak, jak jsem uvedl, nemovitost prodává za cenu daleko nižší, než je její tržní.
 

A jak z toho ven? Přenechte tuto problematiku lidem, kteří se tím opravdu zabývají dnes a denně a vědí za kolik se nemovitosti, ať už je to byt, dům, chata, chalupa nebo pozemek v reálném čase a místě prodávají.
 

Analýzou tržní ceny jsem Vám schopen vydělat maximum za vaší nemovitost a to v relativně krátkém čase, než když do toho půjdete sami. Při stanovení ceny se můžeme rozhodnout pro více možností. Nebráním se ani přepálení ceny, avšak jen na krátkou dobu, aby prodeji nemovitosti neuškodila. Nebo jí nastavíme tak, aby přesně odpovídala tržní hodnotě a my tak prodej zbytečně neprodlužovali. Vaší nemovitost můžeme taky cenou velmi zatraktivnit a dostat tak najednou více poptávajících a prodat tak nejvyšší nabídce. Ať už se rozhodnete jakkoliv, vše nejdříve probereme a podnikneme kroky vedoucí k maximalizaci ceny za Vaší nemovitost.



Co můžete od správně stanovené ceny nemovitosti očekávat

  • Vaší nemovitost prodáte za maximální možnou cenu
  • nemovitost bude prodána v relativně krátkém čase
  • přilákáte pouze vážné zájemce o koupi vaší nemovitosti

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně